Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa számodra. Az "Elfogadom" gombra kattintással jóváhagyod azt, hogy honlapunk az Adatkezelési tájékoztatóban körülírt módon cookie-kat használjon. Amennyiben nem fogadod el a cookie-k használatát, akkor bizonyos funkciók nem lesznek elérhetőek a számodra. Részletes információ a sütikről.

Menü

Lambic élesztők

A lambic élesztők spontán erjedésű, mint lambic sörök készítéséhez ajánlottak. Savanykás, gyümölcsös, élesztős, földes ízt kölcsönöznek a sörnek. Spontán beindítják az erjedést, az ale élesztőkhöz hasonlóan magasabb erjesztési hőfok ajánlott (17-24°C). 

A feltüntetett árak bruttó árak!

Rendezés:

Keresés