Keserű narancshéj (Curacao)
Cikkszám: | DEL-00013 |
Elérhetőség: | Raktáron |
A keserű narancshéj ellentétben a nevével keserűséget nem eredményez, viszont kellemes, friss narancsos ízeket kölcsönöz a sörnek. Leginkább ünnepi, belga és búza sörökhöz használják, de bármilyen típushoz alkalmas, mely kis citrusos ízt igényel. A forralás utolsó perceiben vagy az erjedés 4. napja körül kell a sörhöz adni. Gyakran nevezik Curacao narancshéjnak is, ugyanis az egyik legfontosabb összetevője az azonos nevű likőrnek. A gyógynövényeket eredetileg a komlóhoz hasonlóan a sör ízesítése mellett a baktériumoktól való megóvásra és a tárolási idő meghosszabbítására használták. A következő sörtípusokhoz ajánlott: Biére Blanche, Grand Cru, Tripel, Chrismas Beer, Adagolás: 18-30g/25l A feltüntetett ár bruttó ár és 1 dkg-ra értendő!A minimálisan rendelhető mennyiség 1 dkg! |
|
|