Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa számodra. Az "Elfogadom" gombra kattintással jóváhagyod azt, hogy honlapunk az Adatkezelési tájékoztatóban körülírt módon cookie-kat használjon. Amennyiben nem fogadod el a cookie-k használatát, akkor bizonyos funkciók nem lesznek elérhetőek a számodra. Részletes információ a sütikről.

Menü

Cukrok

A cukrok nagyobb része a sör édesítésében nem játszik szerepet (erjeszthető cukrok), ezek közül kivételek a nem erjeszthető cukrok/cukorfélék. Erjeszthető cukrok például a belga kandiscukor, a cassonade, a szőlőcukor (dextróz) és a méz.  Nem erjeszthető cukrok/cukorfélék pl. a maltodextrin és a laktóz (tejcukor). Cukrok adagolásánál ügyelni kell az arányokra, ugyanis ezek csak bizonyos mennyiségig adagolhatók, általában  10% a maximálisan használható mennyiség.

 A feltüntetett árak bruttó árak és 10 dkg-ra értendők! A minimálisan rendelhető mennyiség 10 dkg!

Rendezés:

Keresés