Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa számodra. Az "Elfogadom" gombra kattintással jóváhagyod azt, hogy honlapunk az Adatkezelési tájékoztatóban körülírt módon cookie-kat használjon. Amennyiben nem fogadod el a cookie-k használatát, akkor bizonyos funkciók nem lesznek elérhetőek a számodra. Részletes információ a sütikről.

Menü
Jelenleg itt jársz: > Kezdőlap >

SÖRFŐZÉSI 1X1

SÖRFŐZÉSI 1X1

A sörkészítés nem igényel különleges és sokféle eszközt, de van néhány alapvető, melyet érdemes beszereznünk főzés előtt. Ezek az eszközök igen hasznosak lehetnek és nagyban megkönnyíthetik a munkánkat. Nem drágák és mindegyik sörfőzési módszerhez (sűrítményes, kivonatos, teljes cefrézés) használhatók.

Tovább

Sört többféleképpen főzhetünk, egyszerűbb és bonyolultabb eljárással is, mindegyiknek megvan ez előnye és hátránya. Teljes cefrézési eljárással készíthetjük a legjobb minőségű söröket és ez a módszer nyújtja a legnagyobb szabadságot, ezáltal pedig olyan sört készíthetünk amilyet csak akarunk.  A sörsűrítmény vagy malátakivonat használata egyszerűbb, kevesebb eszközt és időt igényel, viszont drágábbak és a testre szabásnak is csak kis teret adnak.

Tovább

A sör négy alapvető összetevője: komló, maláta, élesztő és víz. Ezek nélkülözhetetlenek a sörkészítéshez. De használhatunk más hozzávalókat is, mint pótanyagokat, adalékokat és különféle ízesítőket. Mivel ezek általában valamilyen ízjellemző kialakításában játszanak szerepet, használatukkal igazán különleges és egyedi söröket készíthetünk.

Tovább

Keresés